Matkoma

Ohhjaa jag har hamnat i matkoma, min mage är proppfull med maten som jag lagade åt min älskling till middag idag. En klassiker, och dessutom en av mina favoriträtter, spagetti med köttfärssås stod på menyn 🙂 Jag tror det var andra gången som jag lagade en köttfärssås, första gången var för många år sedan så det är inte direkt en matträtt som jag känner mig trygg i att laga. Meeeen resultatet blev ändå bra, så både älskligen och jag blev mätta och belåtna, glada magar 🙂 Jag följde inget recept till punkt och pricka utan jag smaksatte vad jag kände för under tiden som såsen puttrade på spisen. Krossade tomater, tomatpure, nötkött, vitlök samt gullök var det ”enda” som jag följde från receptet, sen så tillsatte jag biff-fond, en massa salt, peppar, vitpeppar och lite vatten. Inte många ingredienser men det blev ändå väldigt gott 🙂
20140714_203958