Reservplats Nr 271!????

Alltså, det här känns ju inte direkt så lovande. Jag hade sökt 3 stycken enkla 7,5 hp kurser på universitetet nu till hösten, 2 stycken inom projektledning så att jag skulle kunna testa på hur det yrket verkar samt 1 kurs inom skrivande och att skriva för webben så att jag kunde utveckla mitt skrivande ännu mer. Som säkert många av er också vet så fick man sitt första antagningsbesked nu för någon dag sedan och jag blev seriöst chockad över mitt. Jag kom inte in på någon av kurserna, utan jag har hamnat på reservplats…. lååååångt bak i ledet, väldigt långt bak 🙁 På en av kurserna så är jag på reservplats 271, så jag får helt enkelt hålla tummarna att 271 personer eller fler väljer att tacka nej till sin plats, annars så blir det inga extra studier vid sidan av jobbet, tråkigt 🙁
Namnlös