Viktigt Att Dricka Vatten

Ja det får ni inte glömma i den här värmen, det är otroligt viktigt att ni dricker mycket vatten så att ni inte blir uttorkade, får solsting och mår dåligt. Solen är så pass stark nu och värmer på som bara den så drick mycket, kroppen behöver det 🙂 Om jag ska vara ärlig så är jag ganska dålig på att dricka vatten, jag glömmer det lätt och sen så står jag där och känner mig trött och uttorkad, men jag har bättrat mig. Jag är i stan just nu med min älskling och vi har köpt en varsin flaska vatten som hjälper till att hålla törsten borta, räddaren i nöden kanske man också ska säga haha. Vi har kollat lite butiker men nu så är han på akupunktur och jag sitter utanför och njuter av solen samt bloggar lite för er, jag måste ju visa er att jag lever haha 🙂 Efteråt så ska vi nog kolla lite fler butiker, äta något gott och sedan avsluta kvällen med bio; 22 Jump Street ska vi se, en härlig dag 🙂 Vad ska ni ha för er? 🙂
2014-07-10 16.27.26
Min outfit för idag, en svart klänning från H&M samt ett par vita tygskor från Skopunkten.
2014-07-10 16.52.38

One Comment