Shakey Legs

God morgon 🙂 Just nu känns det riktigt bra i kroppen, jag köttade igenom ett tufft träningspass nu på morgonen, benen skulle plågas denna gång och oj så tungt det blev. Benpress, sittande benspark, raka marklyft, legcurl, gynstolen för rumpan samt insida lår och sist men inte minst magen. Jag pressade mig verkligen så hårt att jag knappt orkade köra sista setet av min sista övning, benen tog verkligen mycket stryk idag. Skakade liksom när jag gick därifrån haha var rädd att jag skulle säcka ihop då jag hade pumpat ut all kraft i mina ben, men det kändes bra 🙂 Hela jag var varm och svetten rann från alla håll och kanter, benpasset är faktiskt enda styrketräning som jag svettas rejält under, kanske är för att det är lättare att pressa sig själv och då det är tyngre, fast man har mer styrka att ta ifrån. Nice är det i alla fall, då hade man gjort sig förtjänt av en varm och avkopplande dusch sen efteråt 😀
20140703_071204
20140703_074542
20140703_081249