Lite solsken Idag

Var på ett intressant och spännande möte för en stund sedan, om allt går precis som jag vill och precis som dom vill så vet jag att det kommer bli riktigt bra 😀 Vad det är tänker jag inte säga förens jag har fått svar, så det får vara lite hemligt fortfarande då det påverkar en del sidor, men mer tänker jag inte säga 🙂 Annars då, jo jobbet gick bra även om det var väldigt lugnt, men jag fick njuta av lite sol under lunchen när jag satt ute i dom där roliga solsängarna som dom har i Kista, härligt att få lite sol på sig ju, lite halleluja moment på det då den har varit borta så länge 🙂 Nu är jag i alla fall hemma hos min honey, vi har ätit god mat som bestod av ungsgrillade potatisar med gott kött och bearneassås, MUMS! Som efterrätt blir det lite gottigheter som munkar och kanelbullar som vi ska mumsa på när vi nu ska gosa ner oss i sängen, eller nja kanske inte riktigt än då klockan inte är så mycket, så innan vi gosar ner oss med en massa gott så tänker jag jobba på min idé, det låter som en bra plan det 🙂
2014-07-02 20.01.27
2014-07-02 20.01.54