SIA

Denna dagen har verkligen gått upp och ner, tråkiga svar på vissa frågor, trötthet, spöregn, roliga samtal med kollegorna, kreativt tankesätt, planering av en familjemiddag på lördag och lite planering av kommande semestern. En dag med lite allt möjligt 🙂 Det har bland annat blivit lite ändringar med min Riga kryssning jag tänkte göra, vi kommer flytta den från den 11e till helgen efter det istället, så den 18e kommer vi boka. Fixar allt sånt kreativt och all planering imorgon då min hjärna förhoppningsvis är lite mer i fokus, för nu ska jag äta min favoritglass som min älskling köpte åt mig, han vet att jag älskar chokladglassen från SIA, den i 0,5 liter, så det är så fint att köper just den när jag har mina cravings för glass 😀 Tack älskling <3 Till det så tänker jag göra lite research till min idé som har hamnat lite i glömskan, samt ha en film i bakgrunden. Haha det är jag i ett nötskal, jag måste alltid ha ljud i bakgrunden när jag ska göra saker på datorn eller när jag t ex ska städa, annars så får jag smått panik 😀 2014-07-01 19.11.28