Snyggaste Boxen

I månadens glossybox så anser jag i mitt personliga tycke att stjärnan i det man fick är självaste boxen, för hur snygg är den inte? 🙂 Boxen har blivit illustrerad och designad av Lovisa Burfitt som är världsberömd för sina illustrationer och har jobbat för bland annat YSL, Vouge och H&M, hur coolt som helst 🙂 Boxen andas verkligen glamour, kvinnlighet, sexighet och beauty, men det tråkiga är att innehållet i boxen inte representerar något av det. Den känns väldigt platt, tråkig och oglamorös 🙁 Teamet hos glossybox hade verkligen en möjlighet att ge oss glossisar en box fylld med glamour, som ett rött läppstift, svart kajal (som vi faktiskt fick), någon hårsprej som får sina glamorösa lockar att hålla samt något snyggt sexigt nagellack. Då hade jag känt att boxen hade varit fulländad, av produkterna man fick så kommer jag troligen bara använda In-shower Body milk då den produkten är så smidig (bara smörja in det i duschen och skölja av 🙂 ) och kanske kajalen när min nuvarande tar slut. Men om jag ska vara ärlig så är jag inte så ledsen över innehållet då jag faktiskt fick en dösnygg box som kommer pryda min hylla i min framtida lägenhet 😀
Blev ni nöjda med eran glossybox? 🙂
Schwarzkopf Pro; BC Oil miracle Finishing Treatment – En hårolja so vårdar håret samtidigt som det ger det glans och motverkar frissighet, kan även användas som värmeskydd vid styling om det skulle behövas.
Naked Lips; Organic Lip Balm Sea Buckthorn – Ett läppbalsam som innehåller havtornsolja och apelsinolja so vårdar dina läppar, ger näring och har en ljuvlig doft. Inneåller 99% ekologiska och 100% naturliga ingredienser.
Benefit Cosmetics; They’re Real! – En kolsvart mascara som ger dina fransar längd, volym, en naturlig böjning och ser till så att dina fransar separerar.
Nivea In-Shower Body Milk – denna produkten är så smidig och passar mig som ogillar kladdet när man smörjer in sig med bodylotion efter duschen. Denna produkt applicerar du på våt rengjord hud, låt verka i några sekunder innan du sköljer av och känner hur du blir len och återfuktad. Denna kommer jag använda då den är perfekt för mig 🙂
Naobay Protectiv Shampoo & Shower Gel – Ett shampoo och duschkräm i ett som innehåller 99% naturliga ingredienser.
Färg Kajalpenna/inliner – En mjuk ögonpenna som finns både i svart och vit beroende på om det blir en kajal eller inliner. Alltid bra att ha för att få sotade eller uppiggande ögon.
20140626_201540
20140626_201733
20140626_201745
20140626_201758