Holographic Nails

God morgon allihopa och god morgon lördag 🙂 Kanske fel att säga god morgon vid den här tiden men vaknade man nästan nyligen så är det morgon för mig 🙂 Jag sitter i alla fall på bussen från älsklingen just nu för att ta mig ut till Sollentuna för att möta upp min vän Ava för att handla lite dricka, fixa oss samt äta någon mat innan vi ska ta oss vidare till något väldigt spännande. Vi ska nämligen ha en grundskole reunion idag med vår årskull från 9an 😀 Jag är faktiskt lite smått nervös och pirrig i magen, jag menar dessa personer har man inte sett på 7 år, man undrar ju vad som har hänt med alla och se hur alla har förändrats 🙂 Undrar om dom ser någon förändring på mig, so exiting 🙂 Fixade till mina naglar igår för att vara lite extra festlig och fin vid tillställningen, jag målade med mitt nya nagellack Holographic Nails med min lavendelfärg under, vad tycks? 🙂
2014-06-28 13.28.33
2014-06-28 13.28.18

One Comment

  1. Snygga! Får ta och göra något liknande med mina. Piggar kanske upp lite 🙂

    Kram