Ohh You Funny Mirror

Japp, så kul brukar jag ha det om jag är ensam i ett rum där det finns en spegel, då kommer kameran fram och man fotar en massa egobilder, haha är det fler än jag som gör så 😉 Bilder är ju kul, därför ska man ta varje tillfälle man får till att larva sig med spegeln 🙂 Bilderna är i alla fall tagna på SATS här i Kista, var där under lunchen och powerwalkade i 30 minuter, de gick väldigt bra och jag gick i ett så snabbt tempo jag orkade med min träningsvärk i benen från legday passet i onsdags. Tycker det är mer effektivt att gå på rullbandet än att gå utomhus faktiskt då man kommer upp i ett högre tempo på bandet som är svårt att komma upp i om man går ute, så är det för mig i alla fall. På rullbandet så är det svårare att sakta in helt plötsligt om man känner sig lite trött i benen (tja om man inte saktar ner farten på bandet då) för då åker man ju av bandet, det är en lättare motivation att hålla tempot uppe, för vad väljer man: Att gå i samma snabba tempo hela tiden eller ramla av rullbandet och slå i ansiktet i golvet? 😉
And once again så ber jag om ursäkt för de dåliga bilderna, kameran ska användas mer flitigt men hade inte med mig den till gymmet så då fick det bli så här 🙁
20140627_134153
20140627_134158
20140627_134211