Slut På Data?

God morgon god morgon, usch så trött och seg jag är idag, jag vet inte vad som har hänt med min sömn men jag är så trött hela tiden 🙁 Kanske är semesterkänningar i kroppen så den har redan börjat checka ut från tidiga morgnar och flera timmar på jobbet, men det är inte långt kvar nu, snart bara 1 vecka kvar till semestern 😀
Men jag har en fråga till er, nu står det på min telefon ”varning för dataanvändning” som att jag har använt upp alla min surf för den här månaden men det kan inte stämma. Om jag inte är inne på något Wi-Fi så kan jag inte få tillgång till nätet på telefonen, men det är konstigt för jag har/ska fortfarande surf kvar. I mitt abonnemang så ska jag ha rätt till 5GB surf, det är det jag betalar för, men nu när jag kollar min datoranvändning på telefonen så står det att jag bara har använt upp lite mer än 2GB, så varför kommer jag inte ut på nätet då för? Blir jag lurad på mina sista gb eller hur ligger det till? För jag ska faan ha det jag betalar för, annars så kan 3 go and f*** themselves. Ni får ursäkta mitt språk ^^ Vet ni hur det ligger till, ska jag ringa dom eller är det jag som gör något fel haha 🙂
bild