Delta I En Undersökning

Juste, jag fick ett roligt och intressant mail igår om att få delta i ett test/undersökning någon gång framöver (jag vet inte det exakta datumet än). En av de ansvariga personerna ringde mig igår och ställde några kontrollfrågor för att säkerhetställa att jag är en lämplig kandidat och jag verkar ha blivit godkänd så det ska bli spännande att få vara en del av det här. Några papper ska först skrivas under, samt lite fler förtester ska genomföras innan det är dags för the big thing att hända, så kul 🙂 Vad det är för undersökning/test tänker jag inte berätta riktigt än, det får vara en liten hemlis ett litet tag till så att jag är helt hundra på att jag kommer få vara med 🙂
Men nu är det snart dags för min lunch och då tänkte jag smita iväg till SATS för att träna lite, ska jag träna lite kondition eller styrka, hmmm, vad tycker ni? 🙂
bid