Bloggtorka

God morgon, jag ber så hemskt mycket om ursäkt för min dåliga uppdatering, jag vet inte vad som har hänt :/ Jag vill blogga, jag vill skriva saker för er men det känns som att min hjärna är tom på idéer, jag vet inte vad jag ska berätta. Det händer liksom inget jättespeciellt i mitt liv förtillfället, jag jobbar och tränar, thats it, så det känns så trist att skriva samma typer av inlägg hela tiden. Så snälla hjälp mig, vad vill ni läsa om? Vad saknar ni? Jag vet inte heller vilka typer av bilder jag ska ladda upp eller ta kort på. Bloggen känns så innehållslös och jag behöver tips och idéer från er av vad ni vill läsa om. Mina bloggplaner jag hade hamnade i glömskan av någon anledning så dom ska jag ta upp igen så att jag får mer liv i bloggen, jag tror nämligen att den idéen kan bil ett lyft. Allt för att det här ska bli den bästa bloggen som finns ^^
Annars då? Det är onsdag idag och löning, Yeeey jag är inte pank längre haha 😀 Solen skiner lite också så det kommer nog blir en bra dag ändå, det ska jag se till att det blir 🙂 Hur mycket ser ni framemot denna dagen? 🙂
20140624_075311