Vinterutstyrseln Är På

God morgon, ja ni hörde rätt, min vinterutstyrsel är på igen. Snarare vår/höst kläderna då jag inte direkt har plockat fram vinterjackan igen men min vår/höstjacka, min halsduk och mina Hunterstövlar kommer nu vara det sista jag tar på mig innan jag går hemifrån på morgonen. Ja ni har väl hört att solen och värmen kommer ”lysa” med sin frånvaro ett långt tag till så det blir mars väder när det egentligen ska vara shorts, T-shirt och häng i parker. Men men, det är svensk ”sommar” i ett nötskal så bara att acceptera.
Angående mötet igår så gav det inte så mycket, dom hade i princip ingen information alls att ge så det kändes väldigt onödigt att ta sig dit, mötet var slut efter bara 20 minuter och jag kände mig inte klokare i mitt val kan jag säga. Jag funderade ändå på det, och jag vet nog vad jag kommer göra men det blir att grubbla på det lite mer 🙂
Glöm inte tävlingen om namnsmycket som slutar om 2 dagar, klicka er in —> HÄR
20140624_081322