Kan Inte Lyfta Armarna

Mina armar är helt sluuuuut efter det inte så speciellt intensiva triceps & bröst passet jag körde precis på gymmet, men jag är så matt, en mjölksyra som inte vill ge sig haha 🙂 Det var ändå skönt att köra styrka, det känns som det var så länge sen sist då powerwalks tar upp all min tid på gymmet numera. Jag funderar på att köra någon form av 10-veckors program med träningen, för att ligga lite i hårdträning inför USA i höst (jag vill ju se så snygg ut som möjligt när jag är där 😉 ) jag ska söka runt lite mer om jag hittar något bra annars så får jag knåpa ihop ett själv 🙂
På tal om annat, jag är ju inte så värst duktig eller kunnig när det kommer till teknik och datorprogram osv, men alltid när jag ska lägga upp bilder på bloggen som är större än 2 MB (det är maxgränsen för en bild) så sitter jag alltid och minskar ner bilderna via paint, bild efter bild efter bild efter bild, det tar sån tid. Men nu hörrni, har jag fått en uppenbarelse: Microsofts Picture Manager…. Där kan man ju redigera storleken på alla bilderna S A M T I D I G T, varför har jag inte vetat om det förut?? Det sparar ju så mycket tid :O Är jag lite efter eller visste ni inte heller om det? Annars så är jag glad att dela med mig av min upptäckt ^^
2014-06-19 12.37.12