Busigt

God morgon, hur mår ni denna torsdag som även är sista dagen för veckan innan det blir lite långhelg igen? 😀 Visst gillar vi våren när det är korta veckor, mer tid till att göra andra roliga saker och få ”njuta” av det underbara ”sommarvädret”. Hoppas sommaren sätter fart snart, det börjar bli ganska så uttjatat nu med detta marsväder. Snap it up juni det är sommar nu, visa det.
Jag sov i alla fall lika dåligt inatt igen, jag vet inte vad som har hänt men under hela denna veckan så har jag knappt sovit något, jag har somnat men sen vaknat till, somnat, vaknat till, skitjobbigt. jag tror det blev en dålig rytm med sömnen sen festivalen med sena kvällar, tidiga morgnar och dagar fulla av aktiviteter. Så jag får se till att ta igen de timmarna jag har förlorat under långhelgen. Btw så håller jag på att föra över mina kamerabilder från festivalen till datorn här på jobbet, så ni kommer få se dom lite senare idag, är ni spända? 😉
20140619_073724