Klockrent

”God” morgon, ja ni ser, jag skrev god inom såna där hartassar för att vara extra tydlig med att det inte har varit en sån god morgon idag. Eller bra har den varit, men jag har sovit så dåligt inatt igen att jag inte känner att den är så god i den bemärkelsen, jag ville sova mer. Tur att det är en kort vecka igen så man får lite långhelg haha 😉
Igår så fick vi äntligen ingång internet igen hemma hos min älskling, på grund av ett oväder med blixtrar som härjade ute på Värmdö förra veckan så slogs deras router ut, därmed deras trådlösa. De fick en ny router hemskickad i går så nu är det igång igen, vilket har gett mig möjligheten att ladda hem de två sista avsnitten av Game Of Thrones (neeej vill inte att det ska ta slut nu, vill inte vänta i ett helt år på nästa säsong!!!) samt fört över mina Summerburst bilder till facebook så dom kan komma upp här. Ni kan väl gissa att jag kommer sitta fastklistrad framför serien ikväll haha 😀
Haha såg dessa precis, plus en massa andra roliga och korkade frågor/kommentarer, men de här två var rolig. Ett ott skratt som gjorde denna morgon ännu bättre haha 🙂
roligt