Summerburst!!!

Jag finner inga ord för hur jäkla awesome den här helgen har varit, hur jäkla awesome festivalen Summerburst har varit. Det var något av det coolaste, mest episkt, amazing, awesome, ledgen-wait for it-darigt och häftigaste jag har varit med om. H E R R E G U D säger jag bara 😀 Stämningen var så påtaglig att man inte kunde sluta le från den djupaste punkten inombords så att det lös ut som en sol från ansiktet. Så jäkla amazing.
Jag åkte dit både på fredagen efter jobbet och sedan på lördagen tillsammans med vännerna då vi hade träffats innan för att föra och fixa oss tillsammans. När jag anlände till området på fredagen, lite smått full efter smultronvinet jag drack påvägen in 😉 så var jag så pirrig och spänd, jag kunde inte riktigt förstå att jag var där. Jag mötte upp Ava och hennes vän Emilia inne vid entren, efter det var det bara fullt ös. Vi gick direkt till baren, började dricka, skrattade, njöt av musiken, stämningen, tog några besök till bajamajorna (som var mycket fräschare och fler än jag trodde, tur det haha) dansade vid barområdet samt i folkmassan vid scenen, skrattade lite till, drack lite till och hade kul lite till 😀 Lotta kom sedan förbi en sväng där mot kvällen och dansade med oss. Helt underbart, helt fantastiskt och vilken upplevelse.
På lördagen så vaknade man tidigare än man hade velat, trött, sliten men ändå så otroligt taggad så åkte vi ut till Upplands Väsby för att föra och fixa oss hemma hos Emilia. Där blev det ännu mer skratt, jordgubbsvin, kanelbullar, lite foton, vi lyckades få med oss ytterligare en tjej till festivalen, spänning och partystämning. Väl på plats vid området så återupplevde vi fredagens galenskaper igen, om inte ännu mer galet, men denna gången med Summerburst-brillorna, Junkyards ”don’t waste time” händer, nytt folk och ännu mer dans och dricka. Senare mot kvällen när Calvin Harries och David Guetta stod på scenen…. OMG SÅ HÄFTIGT!! Man kunde inget annat än stå mitt i folkmassan, hoppa och dansa som en tok när dessa två spelade och bara leva för stunden. Jag är så glad över att ha fått uppleva Summerburst i år, nästa år kör vi på igen, Y E A H!!
14 Juni (12)
14 Juni (22)14 Juni (18)
14 Juni (25)
13 Juni (52)
13 Juni (63)
14 Juni (43)
14 Juni (44)
14 Juni (45)
14 Juni (63)
14 Juni (99)
13 Juni (66)
14 Juni (80)
14 Juni (105)
14 Juni (125)
14 Juni (121)
Bilderna är lånade från Emilia, tack så mycket för bilderna och tack så mycket för en awesome helg 😀 Ni kommer få se en sån rejäl bildbomb sen när jag får igång internet hemma hos min älskling, då kommer mina bilder upp samt bilder från Lotta när hon har skickat dom 😀