Dans Dakar

Hörrni, jag såg på facebook precis att det ska vara ytterligare en dansfestival i augusti, hur fett hade det inte varit att få uppleva den stämningen och känslan igen? 😀 Det hade varit så jäkla awesome så jag funderar på att köpa en biljett dit, Dans Dakar heter festivalen som hålls vid Riddarholmen, om jag lyckas få med mig någon så kommer jag inte tveka en sekund. Summerburst var något av det coolaste och roligaste jag har varit med om så det hade varit så kul att få uppleva samma typ av festival 2 gånger samma sommar 😀
Annars så drömmer jag mig bort till varmare väder just nu, det är juni ute, snart juli dessutom men det känns som att det är i början på mars då det är så kallt. Vad tusan är problemet liksom 🙁 jag får ju ingen möjlighet att bli brun då solen aldrig lyser, kul att se ut som ett spöke när alla andra på något magiskt sätt ser så solbrända ut. Ja jag är lite bitter över mina pigment, det är inte kul 🙁 Jag ska försöka att inte deppa över det, tänkte skriva ihop ett litet inlägg om helgen för er och lägga upp några bilder som Avas kompis Emilia tog, för jag vill ju dela med mig av det för er, så håll ut lite till, inlägget kommer upp sen 🙂
dans-dakar-