Lite Att Göra

God morgon god morgon, är helgen redan slut? haha den kändes så lång men ändå så kort på samma gång, jag hade behövt en till helgdag att få tillbaka energin på från den galna festivalen, för idag är så jag trött och seg i hela kroppen att jag dör haha 😛 Jag får se till att lägga mig tidigt ikväll så att jag kan få ta igen några förlorade sov timmar 🙂 Hur har er helg varit? Var ni också på Summerburst eller spenderande ni helgen på annat håll? berätta gärna i kommentarsfältet så jag får ta del av vad ni gör 🙂 Btw så kommer nog inte bildbombem från helgen komma upp idag, det är problem med älsklignens internet hemma så jag kan inte komma ut på internet, men stary tuned; det kommer! 🙂
Annars så har jag lite att ta igen idag, jag har bland annat 60 (!) mail att gå igenom (jag har inte kollat mailen sen i fredags mitt på dagen), jag ska försöka ragga upp alla bilder som vännerna tog i helgen, se hur statusen är på biljetterna till Riga i början på juli, ta reda på om Elixia har öppet nu så att jag kan sola solarium (dom har slagits ihop med SATS så då har dom en nyöppning i augusti så är osäker på om dom har öppet) samt lite annat småfix, välkommen denna måndag säger vi då 🙂 Juste, ni glömmer väl inte att tävla om namnsmycket? Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen och ni har till den 26 juni 23:59 att tävla 🙂
20140616_073750