Besök På Centralbadet

Igår så tog en trött, sliten och seg Emilia sig in till stan tillsammans med sin älskling för att njuta av det härliga sommarvädret som bjöd på sol och värme, för att kolla lite butiker och låta älskling gå på lite massage inne vid Centralbadet. En liten kärleksgåva han fick av mig på Alla Hjärtans Dag <3 🙂 Medans han fick sig en skön behandling i 30 minuter så satt jag ute vid deras uteservering och drack en Äppel Must och åt en god kardemummabulle till det, det var verkligen mumsigt och behövdes efter helgen. Då jag bara satt i shorts och T-shirt så blev det lite kallt efter ett tag då jag hamnade i skuggan och då det började blåsa, men det var väldigt avkopplande att bara sitta där helt själv med sina konstiga tankar 🙂 Efteråt så kollade vi lite butiker, vi var på jakt efter ett par shorts till min älskling och vi hittade två stycken och även ett skärp. Jag kollade inte på något då jag bara har några hundralappar kvar tills löning, men vi fönstershoppade och dreglade lite över några snygga väskor inne på Prada och jag blev tvingad att prova en klänning som hjärtat vill köpa haha. Sedan så åt vi lite grillad korv och vandrade runt lite innan vi mötte upp hans bror som skjutsade hem oss till älsklingen 🙂 2014-06-16 11.44.04
2014-06-16 11.44.22
2014-06-16 11.44.38
2014-06-16 11.45.00