Tävling – Vinn Ett Namnsmycke

Nu ska ni äntligen få ta del av den suprisen samt det samarbetet jag har pratat lite hemligt om de senaste dagarna, så spännande och det är med glädje som jag tillsammans med Gravyrbutiken.se ska tävla ut ett valfritt namnsmycke till någon av er lyckliga läsare. Det är så otroligt kul för mig att ge tillbaka lite till er som alltid finns där och som troget klickar er in på min sida dag efter dag. Det här är för er 🙂

Det ni kan vinna är ett namnsmycke i valfri form, med en valfri kedja och med era egna ord ingraverade. Detta smycke passar perfekt som en fin gåva till en syster, bror, pojk/flickvän, mamma, pappa eller en kompis, eller varför inte till dig själv för att ha någon extra nära ditt hjärta?

Det är väldigt enkelt att delta, det är bara 2 steg ni behöver genomföra och det är:

1: Skriv en kommentar till detta inlägg där du anger vilket typ av namnsmycke ni skulle vilja vinna och vad ni skulle gravera in.
2: Gilla Gravyrbutiken på facebook —> HÄR!! Skriv sedan ditt fulla namn i samma kommentar som nr 1 så att vi ser att du har gillat sidan.
3: Detta är valfritt men skulle öka era chanser om ni delade tävlingen på antingen en blogg eller facebook.

Tävlingen pågår i 2 veckor till torsdag den 26 juni 23:59 och efter det så väljer jag ut en vinnare som jag kontaktar via mail.

Lycka till nu fina läsare ^^

Tävlingen är avslutad, vinnaren meddelas inom kort 🙂
tävling

11 Comments

 1. Hejsan!

  Vilken rolig tävling du har på din blogg 🙂 Jag fastnade direkt för ”Namnsmycke Stav Tjock Silver Gravyr” och skulle vilja gravera in en text på varje sida; LIVE, LOVE, CHANCE, FREE. Jag har givetvis även gillat på FB i namnet Frida Elmgren 😉

  Nu håller jag bara tummar och tår och hoppas på att just jag denna vinsten får!

  Önskar dig en toppenhelg! / Frida

  • Min kusin fyller 25 år snart så jag skulle jättegärna vilja ge henne det ovala halsbandet där det ska stå halvvägs till 50.

   Glad midsommar!

 2. Jag vill jättegärna vinna ett halsband.
  Det ska stå Make your day. Jag vill ha hjärtat.
  Tack för en fin blogg o tävling

 3. Vilken fin tävling 🙂
  Jag skulle gärna vilja vinna manschettknapparna, http://gravyrbutiken.se/graverade-presenter/namnsmycken/manschettknapp-silver.html

  Jag skulle vilja ge dem till min man i bröllopspresent på vår tvååriga bröllopsdag. Jag skulle gravera in hans initialer RC på dem om jag hade turen. Han har nästan allt man kan tänka sig, men ett par alldeles egna och speciella manschettknappar har han i vilket fall inte 🙂

  Gillar på FB, och delar på min FB, Tina Carlström. https://www.facebook.com/tina.carlstrom.351?ref=tn_tnmn

 4. Hej!

  Vi har lagt till din tävling på http://www.fashionforfree.se.

  För att tipsa om andras modetävlingar eller lägga upp framtida tävlingar så kan du genom sidan kontakta oss för att folk ska upptäcka din sida och tävling.

 5. Klart jag vill vara med i utlottningen av ett superläckert namnsmycke, och det jag helst skulle vilja ha om fru Fortuna håller sig framme och gör så att just jag blir den lyckliga vinnaren är tjock stav http://gravyrbutiken.se/graverade-presenter/namnsmycken/namnsmycke-stav-tjock-silver-gravyr.html
  Med gravyren av mina barns namn o gubben med då 😉 Irina, Jimmy, Beatrice, Juan.
  Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn Christina frisberg.
  sol ute sol inne sol i hjärta sol i sinne!! <3

 6. Hejsan! Jag är med och skulle vilja vinna http://gravyrbutiken.se/graverade-presenter/namnsmycken/namnsmycken-rund-stor-silver.html och det skulle jag vilja ge till min pojkvän. Vi har 2 år i augusti och jag har länge funderat på att köpa ett namnsmycke. På framsidan skulle jag i så fall skriva mitt namn och på baksidan skulle det stå datumet då vi blev tillsammans. Jag har redan fått ett halsband av honom, jag skulle vilja ge detta till honom.

  Håller tummarna! Gillar på Facebook (Sofie Andersson)

 7. Hej!
  Jag vill gärna delta i tävlingen. Jag skulle välja hjärtat som skulle vara till min mamma. Där skulle jag gravera in Maria på framsidan och på baksidan Kram N.

  Ska gilla på facebook nu också. 🙂

5 Pings & Trackbacks

 1. Pingback:

 2. Pingback:

 3. Pingback:

 4. Pingback:

 5. Pingback: