Stay Tuned

God morgon god morgon, hur mår ni idag alla fina? har ni sovit gott? 🙂 Jag har väl sovit helt okej, inte så mycket som jag hade velat dock då jag vaknade upp med världens trötthet idag. Det är zombiemode på mig just nu och somnade nästan flera gånger på jobbet medans jag sminkade mig haha kände liksom hur huvudet började luta lite åt höger för att sedan nicka till i någon sekund innan kroppen blev väckt av ett ryck 🙂 Hade gärna fortsatt sova lite men idag är det min öppningsdag så jag får sova ikväll istället.
Anywhoo, vad skulle jag ha för mig idag då? jo juste, det blir först jobb som vanligt, sen tänkte jag söka runt efter bra festivaloutfits jag kan ha till Summerburst (har ju lite smått panik då jag inte har några festivalkläder, och det jag har sett i butiker än så länge tilltalar mig inte, help please :O) samt fixa det sista inför suprisen som lär komma upp vid 13 tiden. Så kul, jag vet att ni kommer gilla det ^^ Så stay tuned, snart så får ni veta vad det är!
20140612_072709