Glöm Inte Målet

Haha det gick inte så bra på gymmet, det var faktiskt väntat då jag var så matt i kroppen så jag orkade typ ingenting haha 😛 Körde i alla fall lite blandat, övningar för både triceps, biceps, rygg och ben (med fokus på rumpan 😉 ) Trots att det gick så dåligt så är jag ändå nöjd över att jag tränade och inte sket i det, för kroppen mår bra av det, även under de svagaste dagarna 🙂 Det gäller att pusha sig själv, att alltid påminna sig själv om varför man gör det här, för det är viktigt att inte glömma bort sitt mål på vägen. Då blir man vilsen, man tappar motivationen och ser ingen mening med det. Mitt mål är att bli starkare och tightare i kroppen, och för att nå dit så måste jag pusha mig själv även om kroppen känner sig trött. Jag behöver inte köra värsta passet med de tyngsta vikterna och snabbaste intervallerna när jag knappt har energin att ta en vanlig promenad, utan huvudsaken är att jag aktiverar musklerna i små doser så att dom får jobba lite. Så glöm inte målet och se inte ”dåliga” dagar som ett misslyckande, utan du kan jobba på precis som alltid, men bara i ett lite lugnare tempo som passar för stunden, och det är väl skönt ibland? 😀
20140611_101017