Planerar En Girltrip

Jag är så otroligt taggad inför sommaren att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Den här sommaren kommer bli den bästa hittills (säger man inte så om varje sommar haha 😉 ) Men det är så kul att alltid sträva efter att ha så roligt som möjligt, och försöka toppa sin förra sommar 🙂 Jag, Ava och Lotta har planerat att göra en liten favorit i repris från vår sommar för 2 år sedan, när vi åkte på en Galaxykryssning, men denna gången så tänkte vi toppa det lite med att göra en 42 timmars kryssning till Riga med ett litet gäng tjejer. Ha en girltrip med en massa skratt, glädje, minnen, drinkar, shopping, gemenskap och foton. Det kommer bli så jäkla awesome och vi planerar att åka i början av juli så att sommaren har kommit igång ordentligt, samt dels för att våra helger innan dess redan är planerade. Vi kommer spendera några timmar på båten innan vi har 6 timmar i Riga som ska spenderas med att strosa runt på deras gator, ta en lång lunch, dricka goda drinkar, äta glass, njuta av deras stad, fota en massa och kanske lite shopping om man hittar något. Sen så åker vi några timmar till innan vi är hemma igen. Det kommer bli så kul och jag längtar redan och drömmer redan om den lilla trippen. IIhhhh!!!
bild