Powerwalk På SATS

Woop, då har man varit duktig och kört en snabb powerwalk i 30 minuter inne på SATS och det känns så jädrans skönt nu efteråt, jag blev även så varm att svetten rann men jag köttade på. NU jäklar ska man bränna fett!! Jag velade även fram och tillbaka om jag skulle testa mig på att jogga, men det föll som vanligt på att bara gå hihi ^^ Jag måste våga, nästa gång så ska jag springa/jogga i minst 5 minuter, det är ju inte så farligt, och nu har jag ju skrivit ut det så nu kan jag inte backa haha 🙂 Nu när vädret är så fint och soligt så borde man egentligen ha powerwalkat utomhus, men då Kista är ett så otroligt tråkigt område att gå i samt att jag inte kommer upp i samma hastighet på vanlig mark som jag gör på ett rullband, så kör jag hellre på gymmet. Jag satsar på kvaliteten på powerwalken än att vara ute för att solen har kikat fram, jag får promenera efter jobbet istället 🙂
20140609_131730
20140604_111114