Jag Gillar Inte Mygg

God morgon, hur står det till denna ovanligt soliga och varma måndag? Har vi äntligen blivit blessed av en riktig sommar? 😀 Jag hoppas det för den här sommaren ska bli så händelserik som möjligt och jag vill att vädret ska vara med mig hela vägen haha Soliga dagar i parker, på någon strand, på en uteservering, dagar man strosar runt i stan, härliga sommarkvällar med middagar, minnesvärda utgångar och minnen, minnen, minnen. Min sommar kommer bli helt awesome, det vet jag redan nu 😀
Det som däremot inte är awesome med sommaren är alla insekter och framförallt alla jädrans MYGG!! som jag absolut INTE gillar. Nej nej nej, jag är rena rama festmåltiden för myggen, om jag har tur så klarar jag mig undan med 2 myggbett under en kväll, men har jag otur….tja det ska vi inte ens tala om. Vi sov med öppet fönster inatt då det var så himla varmt i rummet, så ni kan ju gissa vad jag vaknade upp med haha myggbett på min rygg, på min häl, mni mitt högra långfinger och det känns som att dom även har tagit sig ett bett på min panna…. Usch, nej det gillar jag inte, måste smörja in mig i myggmedel så dom håller sig borta, då kommer man ju lukta så där giftigt gott haha 😛
Bjuder på en bild på såna där fina blommor vi har i vår trädgård, fin färg och så otroligt somrigt ^^
2014-06-09 09.35.05