100% You

Det här lilla paketet jag fick från Reddville kunde inte ha kommit vid en bättre tidpunkt, det är sådana produkter som är min räddare i nöden i denna värme vi har nu. Annars hade det varit jobbigt för mig, samt mina med människor.
Absolut Torr är en antiperspirant som innehåller aluminiumklorid i alkohol, något som förhindrar svettningar och dålig lukt att uppstå i upp till 7 dagar, i t ex. armhålan, fötterna eller händerna. Detta är väldigt smidigt för mig som har väldigt lätt för att svettas oavsett om det är för att det är varmt ute eller att jag har för mycket kläder när det är kallt ute, jag svettas oavsett. Något som är otroligt jobbigt, något som hindrar mig lite från att göra saker, som att lyfta på armarna t ex. Nu är inte direkt mina svettningar så extrema, men tanken finns alltid i skallen och jag vet att det säkert finns flera som är drabbade 🙂
Denna produkten håller som sagt svetten och lukten borta i upp till 7 dagar så att du kan vara 100% du, pecis så som det alltid ska vara. Är du on-the-go så finns det en lösning även för det, med Absolut Torr Wipes som är samma antiperspirant fast i form av våtservett som du snabbt och enkelt ”duttar” på det området du vill. Så smidigt 🙂 Produkten finns i två utformanden, Absolut Torr Wipes samt Absolut Torr Dab-On som ser ut som en vanlig deodorant som ”duttas” på lite lätt på huden. Förutom Absolut Torren så fick jag även ett fint guldglittrigt nagellack från MIYO, tack så mycket, det kommer väl till användning nu när jag ska börja leka med mina naglar igen 🙂
Om ni har missat att ni kan få hem gratis tamponger varje månad, och gärna vill ta del av detta grymma nätverk så tycker jag helt klart att ni ska gå med genom att registrera er HÄR!!
mamama
kakaka