Sveriges Nationaldag

Whopsidaisy vad dagen flög förbi igår efter jobbet, jag gick runt i Kista galleria för att kolla smycken innan jag drog mig hemåt för att gå på grannens studentmottagning. Det var väldigt trevligt, åt god mat och tårta innan jag åkte ut till min älskling några timmar senare. Möttes av ett kaos då det var glada studenter och en massa annat folk ute som gjorde att det blev strul på tunnelbanan (det var tydligen obehöriga på tågspåret) och allmänt mycket folk. Jag lyckades i alla fall komma hem till mitt hjärta tillslut och jag somnade på direkten när jag lade mig i hans säng för att andas ut haha 🙂 Jag var verkligen trött, det har varit en intensiv vecka med mycket på jobbet, precis börjat träna igen efter mitt uppehåll och långa dagar. Idag så kommer det inte hända något speciellt, vi kommer fira Sveriges nationaldag med en trevlig middag och en massa mys hemma hos älsklingen, anmälde mig precis till Linkedin också då jag hittade några intressanta jobb, så ska uppdatera min profil där. Vad ska ni ha för er idag? 🙂
sveriges-flagga