Snart Långhelg

God morgon, torsdag idag vilket innebär att långhelgen snart börjar, yiiipiii 🙂 Helgens planer är att ha en mysig dag tillsammans med min älskling imorgon under nationaldagen, dra ut en sväng med Ava på lördag, se en fotbollsmatch på söndag och om solen skiner – FÖRSÖKA BLI BRUN!! Jag vettefaan vad som är felet med min hy men den vill inte få färg. Solade solarium igår igen, även denna gången i 10 minuter, men nope, nada färg. Är inte ens röd som förra gången 🙁 Jag måste pressa pressa pressa, typ leva ute i solen för att få den första grunden, det är inte lätt när man har den värsta typen av svennepigment haha poor me 🙂 Jag får bara hoppas att solen snart tittar fram igen bakom sin mur av moln, för nu är det ju hopplöst att få färg och jag börjar snart skrämma iväg folk med min bleka hy haha ^^
mkmkmkFot