Wihoo För Skatteåterbäringen!

Wihoo Wihoo Wihoo kan man verkligen säga, god morgon med en fin glädje sång 🙂 Igår så fick jag nämligen in min skatteåterbäring och jag tackar så mycket för de extra slantarna, de behövs verkligen. Men jag funderar på om de ska in på mitt spar spar konto, eller mitt spara men använda vid behov konto…hmmm, jag delar nog upp det så att jag sparar lite men även har lite att använda om det skulle behövas nu under sommaren, det är nog smartast 🙂
Nej hörrni, nu blir det jobb fram tills 4 tiden, sen ska jag sola solarium, känner för att klippa mig då håret bara hänger livlöst runt ansiktet så jag kanske smiter in på en drop-in tid för att klippa topparna och korta ner luggen lite, sen så kommer jag nog köra ett träningspass också. En effektiv dag, yeey på det 🙂
skatt_puff