Foundation

Jag måste verkligen lära mig att ta bättre bilder, inte stressa med fotografierna utan låta det ta tid, låta kameran fokusera till sitt bästa möjliga fokus och inte nöja mig. Nu tar jag 99% av alla mina bilder med min mobilkamera, och alla vet att dom bilderna inte blir de bästa, så jag ska börja använda min Panasonic Lumix mera, kvalitativa bilder är så mycket roligare och det lyfter verkligen inläggen.
Men det var inte riktigt det jag skulle säga, utan jag var förbi NK idag efter jobbet och köpte med en ny foundation från Dior. Min förra tog precis slut och då jag hade 500 kr tillgodo hos Dior så fick en helt ny flaska följa med mig hem. Jag vet inte hur mycket jag kommer använda den i sommar då jag helst vill gå så osminkad som möjligt, och förhoppningsvis med en snygg bränna, men det känns alltid tryggt att ha en foundation om det skulle behövas 🙂 På tal om snygg bränna, imorgon tänkte jag göra ett återbesök hos TanExpress, nu var det ju en vecka sen förra solariumbesöket och nu har solbrännan lagt sig lite, jag är inte lika röd. Tänkte bara köra 8 minuter denna gången och smöra in mig extra mycket i solskydd så jag inte blir en kräfta igen.
2014-06-03 21.05.07
2014-06-03 21.07.46