Klickat Hem

GUUUUD SÅ HÄRLIGT DET VAR PÅ GYMMET!! 😀 Jag är typ i extas över att äntligen få röra på mig igen, det är en helt underbar känsla, love it 😀 Jag går in, helt ny men tänkte ”nu kör vi!”. Det är verkligen skillnad på SATS och Friskis&Svettis här i Kista, det känns så mycket fräschare, luftigare och mer jag på något sätt. Visserligen var det första gången jag satte min fot inne på SATS men jag ser framemot att få träna där 🙂 jag powerwalkade i 30 minuter, i ett väldigt högt tempo så jag blev helt varm och svettig, vet inte om det berodde på att jag redan efter 3 veckor har blivit otränad eller om det var för att jag gick snabbt. Det var nog det sistnämnda haha 😉
Juste, jag klickade hem lite kläder i helgen, hej shopaholic, det blev två klänningar och ett linne från H&M, som nog kommer passa både till vardags och till fest beroende på hur jag stylar det, med klackar, smycken eller sneakers. Nu kommer säkert mamma hoppa av lycka när hon läser det här, för hon har länge försökt få mig att vilja gå i klänning, nu har du kanske lyckats ^^
jjjj