Glossybox For May

Månadens Glossybox var faktiskt rätt så bra, med produkter som jag redan använder och tycker om, samt några nya som antingen kan bli bra eller inte. Så spännande det är med denna boxen, en liten låda fylld med överraskningar som ramlar ner i brevlådan varje månad, som antingen kan innehålla den efterlängtande nya favoritprodukten eller bara något kul att testa för att se om det var så bra som man har hört. Är ni inte redan medlemmar så bli det HÄR!!
Månadens box innehöll några enkla produkter som även är användbara, 1 av produkterna är redan en flitigt använd produkt hos mig, deon från Panos Emporio, den luktar så gott 🙂

Be Your Mood Colour Boost – En inpackning som även innehåller färgpigment som vid användning ger nytt liv och fräschar upp din hårfärg, jag fick den både i brunt och blont, så jag funderar på om jag ska prova. Jag vill ju gärna låta mitt hår vara som det är utan en massa färgningar osv men då denna produkt tvättas ur efter 5-7 tvättar så kan det nog inte skada 🙂

Hawaiian Tropic Silk Hydration Lotion, SPF 15 – Tjaa, behöver man ens säga något om märket Hawaiian Tropic? Allas favorit när det kommer till att skydda sig i solen, eller smörja kroppen med en massa sololja. Denna produkt är solskydd och lotion i ett som lämnar kroppen inlindad i silke.

Panos Emporio Deospray ”Coco Sun” – En favorit hos mig som doftar gott, den luktar sommar, och jag tycker att den håller rätt så länge.

Humble Brush Bambu Tandborste – Blev lite förvånad av denna produkt men en tandborste behöver man alltid, lite häftigt att den är gjord av bambo, känns så naturligt ^^ Vid varje köp av denna tandborste så skänks även motsvarighet av en tandborste för att bidra till bättre munhygien, så det är för en bra sak 🙂

Flormar Long Wearing Lipgloss – Jag gillar läppglans när det är diskret, inte för mycket färg och inte heller för mycket kladd, denna produkten hade precis det eller inte det kanske man ska säga. Den hade en bra färg och kändes lagom klibbig. Det kommer nog bli en favorit under sommarkvällarna.
klkkkk
page