Måste Sola

God morgon, Hur står det till denna onsdag? 🙂 Med mig är det helt okej, känner mig fortfarande lite krasslig och snuvig och det sitter just nu en trött liten blekfis här på jobbet, kan ni gissa vem? 😉 Det är ju JAG haha, jag är så blek att jag nästan smälter in i de vita väggarna vi har, det är lite tragiskt faktiskt att det ska vara så, men har man typiskt skandinaviska pigment så har man, inget att göra åt direkt 🙂 Sååå, därför är planen idag att åka till ett solarium efter jobbet för att få lite färg, tänkte köpa sån där Hawaiian Tropic olja som sägs göra en ”extra brun”, tjaa man kan ju alltid testa. Solskydd ska jag också köpa och smörja in med så jag skyddar huden så mycket som möjligt, sen lär jag vara redo för solariet och även den riktiga solen utomhus 🙂
20140528_074756