3 Veckor

Det känns verkligen i kroppen som att det var 3 veckor sen jag tränade, snart 3 veckor, än så länge är det bara 2 veckor och någon dag som jag har gått utan att träna. Det är länge, alldeles för länge för att jag ska hamna i riskzonen för att tappa mina rutiner igen, men det tror jag ändå inte, för jag gillar träningen nu, jag ser det inte längre som ett ”måste” i en negativ klang eller som ett ”straff”. Nejdå, nu är det ett annat tankesätt som gäller, ett tankesätt som får mig att vilja delta i lopp, oavsett om jag går eller joggar/springer så vill jag ändå delta, och det är stort för mig att ändå ta ett sådant beslut. Jag börjar även fundera på att delta i midnattsloppet i augusti, kanske även ge mig faan på att jogga/springa lite under den 1 mil långa sträckan. Det ska jag nog seriöst göra, är det någon som vill gå med mig? 🙂
Men på tal om träningen så saknar jag det, jag börjar redan nu efter nästan 3 veckors uppehåll känna mig trött, klumpig, osmidig, svag, förlorat formen och känner mig uppsvälld. Så jag är inte direkt glad just nu då sommaren i princip bara väntar någon dag bort, jag är inte där jag skulle vilja vara vid den här tiden på året, inte ens i närheten. Nu kommer säkert mamma smälla mig på fingrarna för att jag skrev så 😉 men jag måste ändå gå efter hur jag vill se ut, inte hur någon annan vill att jag ska se ut. jag ska trivas och det gör jag inte riktigt än i denna kroppen, jag har hamnat i en svacka där jag inte trivs med mitt utseende, så jag längtar tills jag får stå på gymmet igen, lyfta vikter, känna musklerna jobba, gå en powerwalk på gymmet och kanske ge mig faan på att jogga lite också, allt för att känna att jag gör förändringar.
wpid-20140311_065145
En gammal bild från ett tidigare gymtillfälle under våren ^^