Ny Vecka, Nya Tag

God morgon alla fina, gud så härligt det är med en ny vecka, tycker inte ni också det? 🙂 Jag vet inte varför men jag ser framemot denna vecka med glädje, jag känner på mig att den kommer bli riktigt bra, solen skiner, jag har några saker att göra och jag känner mig bara allmänt glad. En härlig känsla 🙂 Idag har jag bland annat Vårruset att se framemot, det kommer bli riktigt kul att få gå en härlig powerwalk i solen tillsammans med mamma, Lotta och tusentals andra träningsglada tjejer. Men ni får inte heller glömma att även se glädjen i de små sakerna under dagen, även om du kanske inte har något specifikt att se framemot så får du ändå öppna ögonen lite extra för att inse att det finns en massa saker att se glädje i och känna uppskattning för under en dag. Det kan vara allt från att solen skiner, att det är varmt, att kassörskan på ICA var väldigt snäll eller att du hittade en 5-krona på marken. Det finns så mycket därute som gör en glad, så öppna ögonen och se dom sakerna, för dom är lätta att missa 🙂 kram på er ^^
20140526_092014