Min Röst För EU

Är lagd. Jag har länge varit osäker inför detta val då jag har varit osäker på min röst, om min röst blir rätt. Då jag inte heller är politiskt insatt så var det svårt att veta vilket parti som tilltalade mig mest, då alla partier ändå har vissa punkter som är bra respektive dåliga. Men min röst föll idag på det jag tror blir bäst, för mig, för Europa. Jag är ändå glad att jag gjorde min röst hörd trots att jag inte gillade något parti tillräckligt mycket, för min röst kan göra skillnad för vilket parti som kommer hela vägen fram, och vilka som faller bort på vägen. Jag hoppas ni ändå tog er iväg för att göra er röst hörd, även om ni var lika osäkra och förvirrade som jag så gör er röst skillnad, för EU, för Sverige och för dig.
Nu tänkte jag belöna mig själv med en dusch, Ben&Jerry och mys framför en film tillsammans med min älskling 🙂 Ett fint avslut på en härlig söndag, kram på er ^^
2014-05-25 20.51.03
2014-05-25 20.50.33