Ohh Summer Day

Shiet vad det är varmt ute, har på mig de nya shortsen och den nya T-shirten jag köpte igår men jag är fortfarande otroligt varm. Det känns inte som man är i Sverige längre när det är såna här temperaturer. Men snacka om kontraster, förra veckan gick jag och frös i min vårjacka och en väldigt tjock halsduk, men nu idag går det inte att kyla ner kroppen, men jag vänjer mig nog snart 🙂 Har även mina nya tygskor jag köpte, dlm lyser verkligen och är sådär nya som dom bara är första gången man använder dom, kritvita haha 🙂 så ser ni någon med lysande skor så är det jag ^^
Men jag är påväg in till stan nu för att möta upp Nathalie för en trevlig dag på stan, och sen efter det så blir det en drink med min älskling, hans kompis, kompisens flickvän och Ava, följt av mys med mitt hjärta. Hoppas ni får en helt underbat dag ^^
20140524_145059
20140524_145252