Något Extra

God morgon alla fina, har ni vaknat än? 🙂 Själv så har jag varit vaken sen kl 6, tvättade ansiktet, smörjde in mina hudprodukter, kladdade på sminket och ruffsade till håret innan jag gick ut i solen för att promenera till jobbet. Även denna gången gick jag utan jackan, så skönt att det är så varmt 🙂
Det är ju fredag idag, Ä N T L I G E N säger jag bara, den har veckan har verkligen gått i slow motion så en helg är efterlängtad. Dagens agenda är att jobba och sedan träffa mamma för att shoppa lite efter jobbet, jag behöver verkligen nya kläder haha ^^ Jag tänkte även passa på att betala mina räkningar, leta lite utbildningar/karriärsval, hitta något bra försäljningsställe av löshår och faktiskt försöka hitta ett extrajobb, något som jag helst kan göra på distans, som något inom skriva. Hoppas jag hittar något, för jag kan verkligen behöva all extra cash jag kan få just nu :/
PS: Hint to myself: SOLA FÖR TUSAN, DU SER GRÅ OCH TRIST UT: SOOOOOLAAAAAA!!!
20140523_073535