Lärde Mig Något Nytt

Då var räkningarna betalda, hittade löshår på Taimahal som verkade helt okej i pris och kvalitet, har även kollat lite nagelteknologs ställen, blev medlem i Statist.se igen då det är ett bra sätt att tjäna extra pengar på och sen så är det även riktigt kul, och det enda jag har kvar av min bucket list för idag är att leta utbildningar/karriärsval och fler extrajobb. Hejja Hejja Hejja!!
Igår så tittade jag på en informationsfilm som mamma hade fått tillsammans med sin tidning M-Magasin, två instruktions filmer på hur man som 50+ fixar makeup och hår, jag satt och kollade på filmen Hår 50+ då det är inom det området jag behöver hjälp. Och oj som jag har gjort fel med mitt hår, helt tvärtemot vad man egentligen ska göra för att få så bra och hållbart resultat som möjligt. Haha, så nu har jag lärt mig en del knep ska ni veta, som att man ska tvätta håret med shampoo två gånger med en ca teskeds stor klick som man sedan smeker och försiktigt masserar in i håret, så inget hårt gnuggande utan försiktigt ska det vara. Sen så ska man alltid använda balsam, och när man torkar håret med en handduk så ska man även där vara försiktig och massera och dra det genom håret. Tjaa det gör inte jag, jag gnuggar igenom hela processen, hårt och intensivt, sen struntar jag alltid i balsamet – my bad 🙁 Inpackning, hårpaste, hårprimer, föna med varm och kall luft och hårspray var andra knep han nämnde. Tack Patrik Lernberger för dina tips och knep som jag hädanefter ska ta efter, jag hoppas det är räddningen för mitt hår för det är K A T A S T R O F just nu, ett besök hos frisören för att klippa topparna måste jag få gjort i nästa vecka.
hairdvd_460