Found It

Jag tror jag har hittat det, det som jag har letat efter så länge. Från butik till butik har jag vandrat men nu verkar sökandet ha gett resultat. Jag tror nämligen jag har hittat min jumpsuit 😀 Beställde denna från nelly, lite osäker och skeptisk till designen då jag redan då intalade mig själv att den skulle sitta dåligt, men beställde den ändå för hoppet inom mig sa att den kunde passa. Tur det för det gjorde den 🙂 den är svart (me like haha), den har ärmar, den är tight men ändå lös, överdelen är inte för urringad och den är bara så snygg. Med ett par klackar, håret och sminket perfekt, lätt solbränd hy och en härlig sommarkväll så är jag redo 🙂
Men nu är klockan dags att sova, fredag imorgon så det ska bli riktigt skönt och det blir lite fönstershopping/shopping efter jobbet med mamma, myyys!
20140522_181027
20140522_180838
2014-05-22 21.40.21