Dans Dans Dans

Gud så jag saknar att dansa 🙁 Alltid när jag ser dans, på tv eller på en scen, när jag ser glädjen i dansarnas ögon, hur dom låter musiken flöda i deras kroppar och hur dom berättar en historia utan några ord, bara via sina rörelser, så saknar jag det. Alltid. Jag har dansat i mer än hälften av mitt liv, från att jag började på Miniteatern som 3-4 åring till att jag tog studenten som 18-åring. Så i 15-16 år har jag låtit musiken ta över min kropp för att berätta olika historier. Det är länge. Efter studenten så tappade jag dock det, jag valde att ta en paus som även gäller än idag. Jag vill börja dansa men jag vet i var, hur och vad, jag får tänka vidare på det 🙂
Gårdagen var väldigt inspirerande som ni kanske har märkt, vi började med att avnjuta en varsin god Frappie på Espresso House, jag tog en Strawberri & Vitchoklad Frappi med grädde on top, mums, och Lotta tog en med kola och kaffe smak ^^ Efter en liten promenad till Gamla Stan, och ett besök hos Sci-fi Bokhandel så tog vi oss till Kungsträdgården där vi bjöds på olika dansstilar av dansare i olika åldrar. Det bjöds på en fin tango som några småtjejer framförde (som gjorde sitt första framträdande någonsin på en sin, så söööött), lite street, jazz, modernt, balett och lite magdans, som var så coolt 🙂 Skolorna som uppträde var Compass Flamenco, Dans Compagniet, Base23 och Layali Orientaliska Dansakademi AB. Jag kände hur hela kroppen ryktes med till musiken och mina tankar försvann in i en annan värld där jag var the center of attention på scenen och framförde ett solo. åhh jag vill dansa nu ^^ Denna tillställning pågår även idag och imorgon vid Kungsträdgården, samma tid men med andra dansskolor som uppträder, så ta er dit för att njuta av bra dans 🙂
kaka
grfgfh
rgddg