Vad Tycker Ni?

God morgon, har ni märkt min nya design än? 🙂 Visst är det en STOOOOR skillnad, nästan natt och dag skillnad, så mycket fräschare och snyggare. Jag tyckte att min förra design var snygg och den hade lite mystik över sig, men mer än så var det inte, den var faktiskt lite tråkig, dyster. Så kul hur sånt kan förändras så fort man bara får en annan design, men den jag har nu är jag så glad över, den är ljus, bredade, headern har ett helt annat ljus och attityd över sig och den känns så mycket mer proffsig 😀 Tack Lotta för du hjälper lilla mig som inte förstår koder eller programmering ^^
Idag så blir det jobb i receptionen, lite mer jobb med bloggen, lite annat småjobb med mina idéer och sen så avslutar jag dagen med Fun On Tuesdays med Lotta, ni vill väl följa med på det? Självklart så vill ni det 😀
20140520_094614