Naturligt Eller Fake?

Det är frågan, hur ska jag få fram en snygg bränna så här ibörjan av bara-ben säsongen? Jag vill ju inte skrämma slag på folk med min bleka snöflinge hud, så jag vill få en liten färg som sedan kommer byggas på med hjlp av solen 🙂 Men då är ju frågan hur jag ska gå till väga, på ett naturligt sätt eller med hjälp av lite fakestuff.
1. Smörja in med en massa Brun Utan Sol, skonsamt mot huden, återfuktning på köpet, men behöva skrubba och riskera att bli fläckig….
2. Testa att göra en Spray Tan, precis som BuS så är det skonsamn mot huden, man får en jämn färg, men håller det ens länge?
3. I rädsla för hudcancer så slutade jag med Solarium, men om jag bara solar 3-4 gånger, rikligt med solskydd för att få upp en bra grund, då kan det inte göra så stor skada?
4. Helt enkelt acceptera att jag är en blekfis och låta solen jobba med huden när jag är ute, men det tar en sån tid….
Ja ni ser, många val, många beslut, jag tror det lutar lite åt punkt nummer 3 och 4, för då är det ändå huden jag bli brun, och inte via en kräm som lägger sig ovanpå. Naturligt är alltid bäst så det får bli Solarium och solen 🙂 Vilket alternativ hade ni valt? 🙂
jjjjjjjjj

2 Comments

  1. Säg till när du ska sola på solarium, hänger gärna med. Behöver få lite färg på ställen som man inte kan exponera utomhus haha 😉

    Kram

    • I will let you know 😉 Haha jag förstår vad du menar, då får man göra det lite mer diskret, som på ett solarium haha 😀