Taco Bar, Captain America & Daiquiri

Jag saknar att träna 🙁 Det blev ingen träning förra veckan, och som det ser ut nu så kommer det inte bli av denna vecka heller då jag inte har fått någon bekräftelse från Elixia ännu om mitt kort som jag vann. Det är så trist för jag saknar att röra på mig, att lyfta vikter och känna hur kroppen förändras, är så rädd att jag ska förlora allting jag har byggt upp, framför allt rutinen. En lösning får vara powerwalks utomhus när det inte regnar, och kanske köpa engångsbiljetter till Friskis, man får hitta sina genvägar 🙂
I lördags så mötte jag i alla fall upp min vän Anine för att följa med henne och hennes två vänner ut för bio och drinkar, en liten spontan lördag kan man säga. Efter den soliga promenaden med min älskling lite innan så var det en snabb dusch, kleta på sminket och sedan bege sig in till stan. Jag mötte upp Anine vid Åhlens för att gemensamt gå till någon restaurang för att få i oss mat, båda cravade för tacos så då var det givet, Taco Bar it is 🙂 Efter en Nacho Delux och en massa tjejsnack om allt som har hänt i våra liv så gick vi till Sergel för att hämta ut mina biljetter till filmen, men då vi fortfarande hade lite tid att döda så gick vi längs med Kungsgatan för att hitta en bra bar att bara ta ett snabbt glas vid. Det är tydlgien fler än jag som har beslutsångest när det kommer till att välja ställe, så efter en promenad så slutade vi på Utecompagniet, en invigning av sommaren 🙂 När klockan började närma sig movietajm så mötte vi upp de andra, Emilia och Caroline, för att köpa födan inför bion, popcorn och läsk måste man ha, annars är det något som är fel haha 🙂 Vi hade bokat biljetter till senaste Captain America filmen i 3D dessutom men jag blev besviken på effekterna då det knappt var några effekter att nämna, men trots det så var det en typisk actionfilm med coola fightingscener, så jag tyckte den var bra 🙂 Något vi dock inte hade tagit med i vår lördagsplanering var att det skulle vara proppat med folk i stan = fjortisar i 12-17 års åldern som hade varit och sett Size In The park i Kungsträdgården, hela stan var smockad med folk, så vi valde att ta en bar som var nära så vi hamnade på mysiga Sky Bar precis vid centralen. En Strawberry Daiquiri, fin utsikt och lite mer tjejsnack fick avrunda kvällen som var väldigt mysig, tack så mycket tjejer 🙂
grgr
sfsd