Photoshoot Bloopers

Man ska ha lite självdistans, det tycker jag är viktigt för att kunna våga släppa kontrollen och inse att allt inte behöver vara så seriöst hela tiden. Jag var så förut, att jag tog allt seriöst, att så fort någon sa något eller om något hände som jag kände var lite jobbigt så riktade jag det direkt till mig själv och tänkte ”jaha, nu tycker dom si och så om mig för att jag sa eller gjorde så där”, men helt ärligt, vem bryr sig? Om ni bara visste hur självupptagna folk egentligen är med sig själva så skulle ni släppa dom tankara på direkten. Folk bryr sig inte om du har ”fel” outfit, om du ser ut som jag vet inte vad på de senaste festbilderna, eller om du sa att du trodde att jorden var platt fram tills igår, ingen bryr sig egentligen då alla är upptagna med sig själva. Men om dom reagerar på ditt senaste uttalande om jorden, så är det bara att skratta bort det, driva med dig själv, för då kommer folket runt omkring dig glömma det och istället se dig som en person som inte tar åt dig, du är inte rädd för att erkänna att du inte kan saker som andra kanske tar för givet, och framförallt att du kan driva med dig själv. Det är charmigt och inte så vanligt att folk kan göra det.
Jag har märkt att jag börjar göra det mer och mer (kanske inte så jättemycket, men det går framåt 🙂 ), jag vet att jag kanske inte alltid säger de mest klyftigaste uttalanden, eller att jag är så världsvan och gör allting rätt, men jag vet ändå om det och har lärt mig att acceptera det, för det är ändå min charm. Jag kan skoja om att jag tar död på den mest enkla blomman/växten att ta hand om – en kaktus (haha I know, really bad 😉 ), eller att jag ibland måste gå igenom hela alfabetet för att ta reda på vilken bokstav som t ex. kommer efter eller innan M (haha). Det kan jag skämta om, för man ska inte ta allting så himla seriöst. Inget av dom sakerna får mig att vara en sämre människa, alla har vi våra dåliga samt starka sidor, och en bra stark sida är att ha är självdistans så att du kan skratta åt dina brister, för då framstår dom inte längre som dåliga, utan som något charmigt.
Här nedan ser ni några charmiga bilder på mig från i torsdags när jag och Lotta hade en liten photoshoot innan 4good eventet. Det här är några så kallade bloopers, bilder som inte direkt klarar sig hela vägen till fotoramen eller albumet, bilder som man helst vill gömma långt uppe på vinden, men några bilder som ändå är roliga. Man måste ju bjuda på sig själv, för vem orkar hålla upp en rosa-fluffiga-moln-allt-är-toppen-med-sockervadd värld hela tiden. Driv mer, ta inte allt så seriöst, utan lär er att skratta åt saker och ting, det kommer ge er så mycket mer 🙂
111
3525
90989