Ni Följer Väl Med?

Just nu så genomgår bloggen lite förändringar, som ni kanske och kanske inte har märkt då det shiftar mellan den nya och gamla designen lite då och då. Lotta jobbar för fullt med sina koder och jag är så otroligt tacksam för det, you are my blog hero ^^ Av vad jag har sett så kommer bloggen bli ljusare, bredare, en ny header är gjord och den kommer bara bli bättre. En nystart precis lagom inför sommaren och allt annat roligt som kommer hända framöver, ni hänger väl med? 🙂
På tal om allt roligt som kommer hända framöver, det är ju tisdag imorgon och det innebär att det är Fun On Tuesdays dags!! Och det är ni mer än välkomna att följa med på. Planerna för denna tisdag är att gå till Kungsträdgården för att njuta av lite dans, i form av en show ”Dans mitt i Hjärtat 2014” där lite olika dansskolor deltar. Det börjar kl 19 och jag är helt säker på att det kommer bli en hur trevlig kväll som helst, så om någon av er fina läsare vill följa med så skriv en kommentar eller skicka ett mail till [email protected] så berättar jag mer där 🙂
WIN_20140519_184039
WIN_20140519_184045