Eye To Eye With The Roe Deer

Hej på er, allt bra denna sköna söndag? 🙂 Jag har precis varit ute en sväng med min älskling för att njuta av vädret och värmen, man måste ju passa på nu när den äntligen har anlänt 🙂 Annars så är dagens planer att bara ta det lugnt och ladda inför en ny jobbvecka. Lotta har skickat bilderna från fotograferingen i torsdags så jag ska gå igenom dom för att se om det blev något bra som kanske kan bli en ny header för bloggen, sen så blir det nog lite småjobb med blogg och events 🙂
Men hörrni, jag måste berätta vad som händer igår när jag var påväg hem till min älskling efter bion och drinken i stan med Anine, det var något helt sjukt som fick mitt hjärta att stanna, på riktigt! Det finns två vägar man kan gå för att komma hem till honom, den ena är genom en skog som tar kanske 5 minuter att gå igenom, som jag då valde att ta igår (lite läskigt ändå med tanke på att klockan var över 1 på natten och det var mörkt) men det bara blev så. I alla fall, när jag står ibörjan av skogen så hör jag hur det prasslar till…. sen så ser jag en skugga som rör sig bland buskarna… Det här är inget jag skämtar om och mitt hjärta stannade. Sen så ser jag att det är ett rådjur, och sen ser jag en till lite till vänster om den ena. Jag sprang sedan genom skogen då jag vart så rädd, men jag antar att rådjuren var mer rädda än vad jag var.
ragetsmaldjur