Bio & Drink Ikväll

God eftermiddag eller god kväll 🙂 idag så vaknade jag vid kl 13, har sovit som en stock och vaknade utvilad efter en trött vecka. Åt lite frukost, såna där runda vetabröd med ost och gurka på som var gott, drack ett glas mjölk till det. Då solen har lyst starkt idag och värmt oss så gick jag och min älskling en solig promenad runt i hans område, jag hoppas man har blivit lite brun av det ^^ När vi kom tillbaka så hoppade vi in i duschen och jag håller just nu på att torka håret lite innan det är dags att dra mig in mot stan för att möta upp min vän Anine och hennes kompisar för att gå på bio och kanske ta en drink innan/efter. Det var länge sen jag såg henne så det ska bli trevligt 🙂 Nu ska jag se till att få mitt hår någorlunda torrt innan jag börjar bege mig, jag hoppas ni får en underbar lördagskväll, puss!
WIN_20140517_171548