En Detalj Jag Missade

Alltså, ibland så blir jag förvånad över hur blind jag kan vara ibland, eller hur lätt det är att missa saker och sedan bil frustrerad över att det inte fungerar. Ni vet väl att jag förut sa att jag inte längre kunde ladda upp bilder till wordpress i mobilen via mitt galleri, att den funktionen/länken inte längre fanns så jag var alltid ”tvungen” att ta en bild direkt för att ladda upp bilden. Frustrationen över det här var enormt då jag inte längre kunde spara bilder från en kväll för att sedan ladda upp dom senare, utan var tvungen att krångla och ladda upp direkt. Men vet ni vad, jag har helt missat att det visst går…. berättade Lotta för mig igår, om man går via länken ”dokument”. Så jag har alltså, i några månader, laddat upp direkt via wordpress helt i onödan och varit frustrerad över ett problem som inte ens fanns haha, så tack för att du berättade det här för mig Lotta, nu kommer det vara sååååå mycket enklare att få upp mina bilder via mitt galleri, utan att behöva ta en massa tidskrävande genvägar 😀
God morgon förresten, hur står det till? Det är ju fredag idag och solen skiner, YEEEEEY, så självklart så är alla glada 🙂
its working